• Nederlands
  • English

Ook meehelpen?

Petach Tikvah is altijd op zoek naar meer mensen die kunnen helpen om de visie gestalte te geven. Get in touch!

Steun ons!

Petach Tikvah is volledig afhankelijk van giften en kan niet werken zonder de hulp van vele vrienden. U kunt uw giften overmaken op Rabobank NL75 RABO 0382 8964 08 ten gunste van Stichting Petach Tikvah te Hooghalen.

Voor online-donaties maken wij gebruik van Stichting Geef Gratis. Zij stellen een donatiemodule beschikbaar waarmee u kunt doneren via onder andere iDeal en Paypal.

Steun Petach Tikvah

Team

Eelco en Karin

Eelco en Karin zijn de grondleggers en leiders van Petach Tikvah en hebben drie kinderen.

In 1995 opende God hun ogen voor de komst van de Messias, Israël en de profetische tijd waarin we leven.  Eind 1998 zijn ze verhuisd naar Drenthe en in 2001 is stichting Petach Tikvah  geboren. Ze hebben de afgelopen 11 jaar gepionierd om deze visie gestalte te geven.

Karin en Eelco leven vanuit het geloof in Gods voorziening en dragen de lasten van de boerderij zelf. Er is een minicamping maar de inkomsten daaruit zijn niet genoeg om in levensonderhoud te kunnen voorzien. Als u wilt meehelpen om hun als visie- en fakkeldragers vrij te zetten voor dit werk dan is uw financiële ondersteuning zeer welkom. Zij hebben minimaal € 3000,- per maand nodig om alles te kunnen dragen. Belangrijk is dat u bij uw gift aangeeft Support Karin en Eelco. Giften zijn aftrekbaar van de belasting, want Petach Tikvah is door de belastingdienst aangemerkt als ANBI.

12439185_1318175771529928_8633786698162635289_n aangepast

Gebedsteam

Gebed is de motor van al ons werk en we zien ook steeds weer de kracht hiervan. Er is een team van trouwe gebedsstrijders waar we dankbaar voor zijn.

Om de week komen zij telkens weer samen om te bidden voor Petach Tikvah, Israël, ons land, ziektes etc. Wij geloven in de kracht van gebed!

Ook jij bent van harte welkom op een gebedsochtend! Lees verder

Vele andere vrijwilligers

Er zijn vrijwilligers actief op diverse fronten. Zo doen een aantal vrijwilligers al jaren trouw de administratie en andere kantoortaken. Weer anderen helpen ons praktisch mee. Zonder hulp van vrijwilligers is dit werk niet mogelijk en we zijn iedere vrijwilliger dus ontzettend dankbaar!

Interesse in het doen van vrijwilligerswerk? Lees verder

Bestuur

Het bestuur bestaat uit vier echtparen die zich betrokken voelen bij de visie van Petach Tikvah. Samen staat het bestuur rondom Eelco en Karin. Ze hebben vooral een toezichthoudende en adviserende rol. Eelco en Karin dragen verantwoording af aan ditzelfde bestuur.