• Nederlands
  • English

Getuigenis van Tineke

Hoe heerlijk is het om eindelijk je plek te vinden. Je kan jaren zoeken-dat heb ik ook gedaan-en nu heb ik het gevonden!! YIPPIE.

Dit is de plek waar ik wil zijn. Hier ontmoet ik God, vrienden en vrienden-in-wording. Ik geniet ervan om samen te zijn met mensen die dezelfde passie als mij hebben; God dienen. Het is heerlijk om getraind te worden door God zelf, door mensen heen. Ik word elke week weer opgebouwd, elke week opnieuw zie ik weer hoe trouw onze God is. Wat een zegen! Wat een voorrecht! Wat een genade!

Ik geniet. Ik bid. Ik geloof. Ik hoop. Ik verwacht.

Ik zie uit naar een groep jongeren die een verschil zal zijn voor de wereld. Die hun leven aan God durven te geven en een verlangen hebben naar meer met en van Hem in hun leven. Ik geloof dat we samen versteld zullen staan van hoe goed God is!

Getuigenis van Tineke