• Nederlands
  • English

One New Man Jongerenconferentie / kampeerweekend 17 t/m 19 mei 2019 i.s.m. Revive Israel

Van vrijdagavond 17 mei t/m zondagmiddag 19 mei organiseert Petach Tikvah een tof kampeerweekend voor jongeren in samenwerking met Revive Israel. Petach Tikvah wil jongeren in aanraking brengen met het hart van God voor Israël. En wat moet je er dan mee en wat heeft dat dan te maken met Jezus?

In het One New Man jongerenweekend gaat het om relaties. Allereerst met Jezus natuurlijk! Maar ook over relaties met Messiaans gelovige Joden in Israël en het brandende hart van Jezus voor Israël, en wat dat nu eigenlijk met jou te maken heeft!

Revive Israel

Voor dit weekend zullen een aantal jonge mensen van Revive Israël naar Nederland afreizen om ons hierin mee te nemen. Revive Israel is een Israëlische organisatie waar we mee verbonden zijn. Ze hebben hart voor opwekking in Israël en het Koninkrijk van God hier op aarde. Door persoonlijke verhalen en contact zal je horen wat God in deze tijd in Israël aan het doen is. Zo krijg je beter inzicht in welke bijzondere tijd je eigenlijk leeft.

Voor meer info: https://www.reviveisrael.org/ of https://www.facebook.com/reviveisraelmedia/

3 daags kampeeravontuur voor jongeren

Deze jongerenconferentie is een 3 daags kampeerweekend op Camping Tikvah met tijd voor worship, gebed, onderwijs, getuigenissen en gelegenheid om je vragen te stellen. Ook is er tijd voor gezelligheid, sport en activiteiten om elkaar beter te leren kennen. Eten doen we bij het kampvuur en ook ‘s avonds kun je hier lekker chillen. Als je een muziekinstrument hebt neem het mee!

We kamperen op het terrein van Camping Tikvah. Zet het in ieder geval vast in je agenda en meld je snel aan!

Voor wie?

De jongerenconferentie is in eerste instantie gericht op jongeren tussen de 17 en 35 jaar. Jonge gezinnen zijn natuurlijk ook welkom! Als er veel kids zijn zullen we nadenken over een kidsprogramma en ook om je hulp vragen. We kunnen dit niet alleen!

De flyer van dit event is te dowloaden,
zowel in het Nederlands: OneNewMan Jongerenconferentie 17_19mei2019 flyer NL  als in het Engels: OneNewMan Youthconference May 17_19 En 

 

One New Man conferentie in het kort:

Wat?                One New Man jongerenconferentie/kampeerweekend rondom het onderwerp Israël, in samenwerking met Revive Israel.

Waar?             Camping Tikvah, Oosthalen 5 Hooghalen

Voor wie?      Voor jongeren 17 t/m 35 jaar

Wanneer?      Vrijdag-av 17 t/m zondag-mid. 19 mei (tentopbouw vanaf vrijdagmiddag)

Maaltijden    Vrijdag-av starten met een sabbatsmaaltijd. Andere maaltijden zoveel zelf meenemen

Kosten?          25 euro p.p. bij aanmelding vóór 15 april! Daarna 35 euro p.p.

Ga naar het aanmeldformulier

One New Man Jongerenconferentie / kampeerweekend 17 t/m 19 mei 2019 i.s.m. Revive Israel