• Nederlands
  • English

Ancient Paths seminar 28-30 sept 2018, vooraf opgeven verplicht

Van vrijdagavond 28 t/m zondagavond 30 september 2018 zal Ancient Paths plaatsvinden bij Petach Tikvah, geleid door John en Ann Smith. John en Ann wonen in Canada en leiden al jaren dit seminar op verschillende plekken in de wereld. Ze hebben van God duidelijk onderscheiding ontvangen in wat er gaande is in de geestelijke wereld. Daarnaast hebben ze een zacht hart en zijn in staat  een veilige omgeving creëren waardoor het makkelijker is om jezelf open te stellen.

Wat is Ancient Paths?

Het Ancient Paths seminar is een gebalanceerde bediening van Bijbels onderwijs vanuit de Joodse roots, gevolgd door gebed in smallgroups geleid door Gods Geest.

Wil je vrij komen van je verleden? Heb je moeilijkheden in relaties vanwege het verleden? Worstel je met identiteit, minderwaardigheid, prestatie of depressie?

Dit seminar is krachtig en levensveranderend. Het zal je vrijheid van je verleden en genezing van je hart brengen. Daarnaast zal het je toerusten en vrijzetten in een frisse identiteit en bestemming als een zoon of dochter van God!

Het onderwijs geeft vaste principes en voorbeelden die het hart openen voor ministry, om genezing te ontvangen van een vervloekte identiteit. De inhoud van het onderwijs heeft als doel  om verborgen gebieden van verwonding bloot te leggen, die vaak plaatsgevonden hebben in de familie of andere significante relaties. Het seminar start met het onderwerp  communicatievaardigheden, aangezien dat vaak een oorzaak is van problemen in relaties. Vervolgens gaat de seminar in op hoe verslaafde patronen in ons leven gevormd kunnen zijn. Ten slotte geeft de seminar aandacht aan de kritische levensfases waar het Gods hart is om ons te zegenen; zoals geboorte, puberteit, huwelijk en oudere leeftijd.

Vaak hebben we door deze seminar doorbraak gezien in levens van mensen.

Praktisch: de cursus wordt gegeven in het Engels en de kosten zijn 30 euro per persoon i.v.m. onkosten.

Kort samengevat:
Wat:           Ancient Paths
Wanneer:  Vrijdagavond 28 t/m zondagavond 30 september 2018
Waar:         Petach Tikvah, Oosthalen 5 te Hooghalen
Kosten:      30 euro

Opgeven kan via de mail: info@petachtikvah.org

Ancient Paths seminar 28-30 sept 2018, vooraf opgeven verplicht