• Nederlands
  • English

Ontdek Kamp Westerbork

Kamp Westerbork is een zwarte bladzijde binnen de geschiedenis van Nederland. Binnen het werk dat wij als stichting doen heeft het echter een belangrijke betekenis.

Op bezoek bij Kamp Westerbork?

Wil je meer weten over Kamp Westerbork en over haar significantie voor ons werk? Wij ontvangen bij ons op de boerderij groepen met koffie/thee en afhankelijk van de wensen kunnen we dan een film laten zien of een lezing geven. Daarna is het mogelijk het voormalig kampterrein te bezoeken, al dan niet in combinatie met een rondleiding. Ook een bezoek aan het museum is zeer de moeite waard!

Voor informatie over de prijzen en voor het samenstellen van een maatwerkprogramma, bel ons of mail naar  info@petachtikvah.org.

Andere arrangementen

De locatie van onze boerderij is bij uitstek geschikt voor een dagje uit of voor een weekend weg met de kerk, gemeente of vereniging. Ook kan het dienen als locatie voor cursussen en trainingen. We hebben een aantal faciliteiten die wij verhuren onder de naam van ‘t Praethuys. Dit gebruiken wij ter ondersteuning van het werk dat we doen.

Bezoek de website van het Praethuys