• Nederlands
  • English

Blogs

Door middel van blogs willen wij je op de hoogte houden van de zaken die ons -het team van Petach Tikvah- bezig houden. We plaatsen hier terugblikken, belevenissen, achtergronden die te maken hebben met bijvoorbeeld Petach Tikvah, geloven en Israël.

Nieuwsbrief mei 2017

Nieuwsbrief mei 2017

De Nieuwsbrief van mei 2017 ‘De roeping van Israël’ is uit. Lees hem hier! Of bekijk hier al onze uitgegeven nieuwsbrieven.

Lees verder

Nieuwsbrief februari 2017

Bekijk hier de nieuwsbrief van februari 2017 met o.a. een studie over ‘de terugkeer van Messiaanse Joden in Israël, informatie over verschillende projecten die wij steunen, een interview met Emilie over de discipelschapstrainingsschool ‘Gateways Beyond’.

Lees verder

Nieuwsbrief september 2016

Bekijk hier onze nieuwsbrief van september 2016 met o.a. een studie van Johanan de Vos over ‘Hollywood en het eeuwige plan van God’ en een terugblik op een evenement van afgelopen zomer ‘Journey of the Heart’ geschreven door Martin en Nicole. Nieuwsbrief september 2016

Lees verder

EO-uitzending Karin Schaap 4 mei 2014

Bekijk hier de TV-uitzending van zondag 4 mei 2014 waarin Karin Schaap wordt geïnterviewd door ds. Arie van der Veer in een uitzending van de EO ‘Nederland zingt op zondag’. Karin Schaap verteld haar levensverhaal, over hoe haar vader in kamp Amersfoort en Westerbork heeft gezeten, over het ontstaan van Petach Tikvah en over haar…

Lees verder

EO-uitzending Karin Schaap 4 mei 2014