• Nederlands
  • English

Experience Israel Journey

Elk jaar organiseren we een ‘Experience Israel journey’ voor jongeren tussen de 17 en 35 jaar. Dit zijn reizen om nooit te vergeten en ook geen ‘gewone’ toeristische reizen. Zo slapen we onder andere bij Messiaanse gelovigen thuis! Ook maak je kennis met het land, de cultuur en de mensen. We ontdekken wat de bijbel vandaag te zeggen heeft over Israël en wat Gods beloften zijn voor het Joodse volk.

Reisprogramma

Elk jaar is anders, maar één ding is duidelijk: het is meer dan een toeristische reis. Dingen die zoal op de planning staan:

  • Bidden op de stadsmuren van Jeruzalem
  • Tocht door de ondergrondse tunnels van Hizkia
  • Een expeditie door de woestijn of een hike door het Golan gebergte
  • Contacten met de lokale bevolking, overnachten bij Messiaanse gelovigen thuis
  • Yad Vashem, het holocaust museum in Jeruzalem

Flyer (komt nog!)

Je kunt ook de flyer bekijken om verder te lezen over de Israël Experience. Wil je de flyer per post ontvangen? Of heb je meerdere flyers nodig om te verspreiden binnen je jeugdgroep? Stuur ons dan even een bericht via de contactpagina.

V O O R A A N K O N D I G I N G
ISRAEL EXPERIENCE
22 FEBRUARI t/m 4 MAART 2018

Ben je tussen de 17 en 35 jaar dan nodigen we je uit voor een unieke 10-daagse Israëlreis in de voorjaarsvakantie, do. 22 feb t/m zo. 4 maart 2018. Om verschillende redenen is deze reis uniek:

• We durven te zeggen dat we echt de goedkoopste zijn van Nederland. Met de vroegboekkorting (aanmelden vóór 20 oktober 2017) betaal je slechts € 1.095,- ALL-IN. Dat wil zeggen dat ALLES erin zit: vliegticket, accommodaties, vervoer, maaltijden en entreegelden inbegrepen. Boek je later dan betaal je € 155,- meer, dus € 1.250,-

• Deze reis is niet zomaar een toeristische reis. Je krijgt inzicht in wat God doet in Israël en ook beter begrip
van wat de Bijbel eigenlijk zegt over Israël. Zo brengen we je in contact met Messiaanse gelovigen en andere contacten met de lokale bevolking. Daarnaast gaan we natuurlijk ook het hele land verkennen (van Golanvlakte in het Noorden tot en met een expeditie in de Negev, Tel Aviv, Jeruzalem enz.)

• Deze reis zal je relatie met God verdiepen. Dit hebben we elk jaar gezien bij degenen die dit reisavontuur met ons aangingen. Door gesprekken, door getuigenissen van de lokale bevolking en doordat we elke morgen samen met aanbidding en gebed starten.

ZIN IN DIT AVONTUUR?
Ben je christen, flexibel, en avontuurlijk ingesteld? Meld je dan vóór 20 oktober 2017 aan via eelco@petachtikvah.org