• Nederlands
 • English

Experience Israel Journey

Elk jaar organiseren we een ‘Experience Israel journey’ voor jongeren tussen de 17 en 35 jaar. Dit zijn reizen om nooit te vergeten en ook geen ‘gewone’ toeristische reizen. Zo slapen we onder andere bij Messiaanse gelovigen thuis! Ook maak je kennis met het land, de cultuur en de mensen. We ontdekken wat de bijbel vandaag te zeggen heeft over Israël en wat Gods beloften zijn voor het Joodse volk.

Reisprogramma

Elk jaar is anders, maar één ding is duidelijk: het is meer dan een toeristische reis. Dingen die zoal op de planning staan:

  • Bidden op de stadsmuren van Jeruzalem
  • Tocht door de ondergrondse tunnels van Hizkia
  • Een expeditie door de woestijn of een hike door het Golan gebergte
  • Contacten met de lokale bevolking, overnachten bij Messiaanse gelovigen
  • Yad Vashem, het holocaust museum in Jeruzalem

Flyer

Je kunt ook de flyer bekijken om verder te lezen over de Israël Experience. Wil je de flyer per post ontvangen? Of heb je meerdere flyers nodig om te verspreiden binnen je jeugdgroep? Stuur ons dan even een bericht via de contactpagina.

ISRAEL EXPERIENCE
22 FEBRUARI t/m 4 MAART 2018

Ben je tussen de 17 en 35 jaar? Dan nodigen we je uit voor een unieke 10-daagse Israëlreis in de voorjaarsvakantie,
van donderdag 22 februari t/m zondag 4 maart 2018. Deze reis is uniek om verschillende redenen:

• We durven te zeggen dat we de goedkoopste zijn in Nederland. Inclusief vroegboekkorting (aanmelden vóór 20 oktober 2017) betaal je slechts € 1.095,- ALL-IN. Dat wil zeggen dat ALLES erin zit: vliegticket, accommodaties, vervoer, maaltijden en entreegelden. Boek je later dan betaal je € 1.250,-

• Dit is niet zomaar een toeristische reis. Je krijgt inzicht in wat God doet in Israël en beter begrip van wat de Bijbel eigenlijk zegt over Israël. Zo brengen we je in contact met messiaanse gelovigen en andere contacten met de lokale bevolking. Daarnaast gaan we natuurlijk het hele land verkennen (van de Golanvlakte in het Noorden t/m een expeditie in de Negev, Tel Aviv, Jeruzalem enz.).

• Deze reis zal je relatie met God verdiepen. Dit hebben we elk jaar gezien bij degenen die dit reisavontuur met ons aangingen. Door gesprekken, door getuigenissen van de mensen daar en doordat we elke morgen samen beginnen met gebed en aanbidding.

ZIN IN DIT AVONTUUR?
Ben je christen, flexibel, en avontuurlijk ingesteld? Meld je dan aan vóór 20 oktober 2017 voor de vroegboekkorting, maar uiterlijk vóór 1 december 2017 via eelco@petachtikvah.org